Qdcitrus Business Thực hành Bóng đá Thanh niên – Đánh giá Trình độ Tài năng của Bạn

Thực hành Bóng đá Thanh niên – Đánh giá Trình độ Tài năng của Bạn

Xem qua các đội năm tới

Nhiều huấn luyện viên muốn biết tôi phải làm việc với những loại trẻ nào để họ có thể so sánh với những gì chúng có. Tôi đoán là kinh nghiệm của chúng tôi khá giống nhau.

FASST Peek

Trong khi chạy chương trình FASST của chúng tôi, thật khó để không xem qua một vài người chơi mới tham gia. Giống như hầu hết các bạn, nhìn những người chơi mới giống như mở một hộp sôcôla, bạn luôn hy vọng, nhưng bạn không bao giờ biết điều gì bạn sẽ nhận được. Khi đội của bạn có những khoảng trống lớn cần lấp đầy, những suy nghĩ hy vọng đó gần như có thể là suy nghĩ về sự tuyệt vọng.

Như nhiều người trong số các bạn đã biết, tôi đang đứng đầu huấn luyện 3 đội trong mùa giải này vì nhiều lý do, một đội 7-9 tuổi, một đội 10-11 tuổi và một đội 12-13 tuổi. Mỗi đội đều có điểm mạnh, điểm yếu, tính cách và nhu cầu riêng. Cả ba đội này đều vô cùng khác biệt với nhau.

Nhóm 7-9 tuổi

Đây là cách các đội năm tới xếp chồng lên nhau:

Đội 7-9 tuổi kết thúc với tỷ số 7-2 nhưng truc tiep bong da keo nha cai thực sự lấn lướt ở phút cuối, thắng 7 trận liên tiếp. Vào cuối mùa giải, chúng tôi ghi trung bình khoảng 30 điểm một trận và không ai muốn chơi chúng tôi. Đây là đội trẻ nhất trong giải đấu và tất cả trừ 3 cầu thủ của chúng tôi đều là những người mới chơi bóng đá trẻ. Tất cả các cầu thủ của đội này đã đăng ký thi đấu trở lại nhưng một số ít ở độ tuổi tiếp theo.

Chúng tôi có toàn bộ đường tấn công xuất phát của chúng tôi trở lại và tất cả đều là “vận động viên thoát y” có nghĩa là họ vượt quá trọng lượng chạy trở lại. Đây là một nhóm rất bất thường và chúng tôi thậm chí còn có 2 đứa trẻ mới có trọng lượng ‘vằn vện’. Chúng tôi hầu như luôn là một trong những đội nhỏ nhất trong giải đấu, vì vậy đây sẽ là một sự thay đổi đáng hoan nghênh. Chúng tôi có hậu vệ cánh xuất phát của mình, nhưng sẽ chuyển anh ấy sang “Bộ tứ vệ” như anh ấy đã đạt được một vài cú sút ở vị trí đó mùa trước và có thể đảm đương vị trí đó. Tất cả các cầu thủ chạy lùi khác của chúng tôi đều di chuyển lên, vì vậy đó sẽ là thách thức của chúng tôi. Khoảng 70% điểm số lần chạm bóng của chúng tôi chuyển lên nhóm tuổi tiếp theo. Về phòng ngự, chúng tôi mất một đầu phòng thủ, một tiền vệ xuất phát và một phạt góc xuất phát. Mặc dù điều này nghe có vẻ nhiều, nhưng nó không là gì so với những gì chúng tôi đã phải làm việc năm ngoái với nhóm này , họ hầu như đều là tân binh. Chúng tôi có một ban huấn luyện thực sự tốt với nhóm này bao gồm 3 người trở về. Đội này phải rất chắc chắn và có tiềm năng trở thành một trong những tuyến tấn công tốt hơn mà tôi đã huấn luyện. Chúng tôi sẽ cần nhiều hơn thế nữa. kết thúc chặt chẽ với nhóm này hoặc tìm người thay thế. Nếu chúng tôi tìm thấy Hậu vệ cánh và hậu vệ cánh trung bình, chúng tôi sẽ có thể trung bình khoảng 40 điểm một trận đấu với nhóm này.

Nhóm 10-11 tuổi

Đội 10-11 tuổi có mỗi cầu thủ nhưng có 1 cầu thủ đăng ký trở lại để chơi. Đội bóng này đã hòa 9-1 ở mùa giải trước, “cầm quyền” 9 đối thủ. Thật không may, hầu hết những người bắt đầu từ đội này đang chuyển lên nhóm 12-13 tuổi. Chỉ có 6 cầu thủ trở lại đội này và chỉ có 2 người là người bắt đầu. Với những cầu thủ trẻ đang lên, chúng tôi có thể lấp đầy một số lỗ hổng, nhưng chúng tôi sẽ là đội nhỏ nhất giải đấu với chỉ 1 cầu thủ “sọc”. Tất cả các hậu vệ của chúng tôi đều dưới 90 pound và chúng tôi sẽ có ít nhất 10 cầu thủ tân binh trong đội này. Hơn 90% số lần chạm bóng ghi bàn của đội này chuyển sang nhóm cũ hơn. Ban huấn luyện tốt nhưng mỏng, chỉ có 1 huấn luyện viên nhiều kinh nghiệm, một huấn luyện viên năm 2, một huấn luyện viên tân binh và tôi. Không cần phải nói đây sẽ là một trong những thách thức lớn nhất của tôi trong 15 năm huấn luyện bóng đá trẻ. Chúng tôi nhỏ con, chậm chạp và sẽ có ít kinh nghiệm trong một lứa tuổi đầy rẫy những đội lớn hơn, giỏi hơn và giàu kinh nghiệm hơn chúng tôi rất nhiều. Tôi thích những thử thách như thế này và mong muốn được huấn luyện những đứa trẻ này có lẽ hơn 2 đội còn lại. Tôi đoán rằng nỗ lực cao nhất của tôi có thể mang lại một mùa giải .500.

Related Post

Futurist Technological know-how Predictions for Within Revenue TeamsFuturist Technological know-how Predictions for Within Revenue Teams

AI means Artificial Intelligence. I like automated intelligence. It really is Beforehand with us in many forms. Artificial Intelligence could be the intelligence exhibited by units or software program plan.Algorithms helping Google to acquire the neatest online search engine inside the galaxy.Inventory markets through the entire world use Algos, considering that they connect with them, permitting for remarkable frequency investing using algorithms. It is really approximated that as of 2009, significant frequency trading accounted for 60-seventy three% of all US fairness investing quantity. So Synthetic Intelligence or AI has attained absent with human traders.

Robots, at this type of minimal price tag, you are able to find the money for to purchase just one to cut your grass or vacuum your carpets.
Autos that travel with out people. Terrifying.Amazon’s algorithms that suggest what you can purchase adhering to, Probably the most financially rewarding cross-endorsing engine on the globe.AI is presently with us and it is going to endure huge development. Forward of I Have a consider the predictions for us, let’s have a quick give thought to the economics of All of this, In spite of every little thing, It is income that drives just about every tiny matter.

The Economical AffectThe elemental intention of all advanced economies is to enhance effectiveness. Quite only to create a great deal far more merchandise and solutions or gross domestic product (GDP) for every human being from your workforce. Absent would be the occasions of economical labour. In the uk we now have the Living Wage which has elevated the outdated least wage significantly. Off-shoring for the Significantly East wouldn’t offer reduced-Expense labour, truly labour costs in China are developing speedily as their industrial development proceeds.

Up to now we’ve relied on innovations and innovations to drive efficiency.In the nineteenth century, we had steam energyInside the early twentieth century, we knowledgeable electric powered ability moreover the motor vehicleFrom the late twentieth and early twenty first many hundreds of decades, we experienced personal computing and the online market place placeThese improvements amplified GDP for the Intercontinental places who maximised their use.AI is predicted to enhance GDP by one% all over the yrs 2020 and 2030. Which is in the event the alterations I will talk about will turn out to be mainstream. Let us go.

1. Brains within the skyOr great information within the cloud. Have you at any time spoken to Siri or Cortana? These are typically embryos with the prediction. Later on all of our knowledge, our ordeals, our information and facts will probably be held in particular person cloud storage accessible by means of voice Command from our Smartphones. It definitely is currently. Though the lengthier term expertise can understand and Improve centered upon what we simple working experience, do and determine.

Give it some considered. Just about every minimal detail you at any time want to know or do, The solution are going to be during the personal cloud. Chances are you’ll request the cloud any issue… just about just about anything… and it’ll Resolution it to suit your demands in seconds.The implications with the inside Revenue Procedure are huge. No involve for schooling any longer. Your cloud can counsel you what you need to know, can feed you facts, show you regarding how to accomplish goods inside a voice command.

No want for coaching Because the cloud storage will observe you and provide responses to cause you to improved at Whatever you need to do. It is absolutely an automatic mentor, a mentor commonly on hand that will help and aid.And it learns, it improves, you may invest in “Increase” packs that enrich it. Can it be probable to assume having the ability to finish and do almost everything?

You will see even converse of with the ability to map the human Mind, digitise the output and set that in the cloud for accessibility Anytime. So as to “back all over again up” your brain. Potentially this is the volume of more a number of a long time away However.

two. RoboticsCan have an unlimited have an effect on on the Inside Solution revenue Operation. Tea fetching robots, robotic cleaners. Your supervisor making use of a robotic to enquire the way you are, Virtually comparable to a relocating avatar. Window cleansing robots, compliance robots wandering the centre, observing and recording throughout them.

three. The net of IssuesEach and each item will probable be linked to the net market place put and could speak with other gizmos.In our dwelling the next products have chips discord voice changer  in them and may converse through the Web:Our Aga cooker. Chances are you’ll swap it on and off from a cellphone and if it develops an electrical fault, it tells the Aga central Charge of The difficulty.

Our fridge which regularly can notify Tesco’s when we’re Mild on milk.TVs, DVD Gamers, Sky Box, Inside a natural way.My printer.My Microsoft Band.My car or truck or truck. The pc tells me that my service provider is thanks to and at the same time contacts the region garage who email messages me to maintenance up an appointment.Smartphones, Tablets, Kindles… on the other hand, you understood they ended up becoming connected.The volume of products and solutions linked to the net planet is expected to increase tenfold, from two billion to twenty five billion, in between 2010 and 2020.

What exactly are classified as the implications to the within Sales Course of action? Just about every very little detail smelling of electrics will probably be connected to the net earth and should be capable of talk to something else. I mentioned the vending equipment, but This may be compact ticket as compared to the bands within the wrists of 1’s In just Gross income Individuals.

Imagine the bands feeding you facts about their ailment of intellect, their inspiration, their pressure phases. Have they got to possess a split, a dialogue or just A different particular person to counsel with? Everybody knows which the melt away-out amid Inside of Gross income Persons nowadays is significant as well as turnover of personnel inside of a get in touch with centre is horrendous. Consider with the opportunity to check their point out of brain, how valuable This can be.

Unique Party Rentals in Los Angeles: Uncommon FindsUnique Party Rentals in Los Angeles: Uncommon Finds

Establish a day for a getaway to Gatlinburg Holiday Leasings, and also you will certainly enjoy that since it’s bordered with outstanding as well as enjoyable all-natural points. Gatlinburg Cabin Services supply you some great deals to do, some tasks as well as centers that you will genuinely delight in with, wealth of all-natural views and also an opportunity for you to preserve power. That, however, might desire you to return to that area time and again after you will certainly experience their memorable solutions.

Select Toronto limousine leasings to obtain limo bus Toronto:
For some individuals, it is truly amazing suggestion to take a trip with buses and also limo bus Toronto can make them delighted by supplying the attractive experience. The solutions of Toronto limousine services are extremely pricey you desire go for roadway transport. If you have actually appropriately prepared your expenditures, after that you can additionally take the solutions of bus limo when you assume Opus Rentals that it is currently needed.

Pick Toronto limousine services to obtain Pearson Airport terminal Limo:
If you are looking for taxi solution throughout the Toronto city after that there is no choice as best as Pearson flight terminal limo solution for you. Limousine rental Toronto provides the finest abilities as well as solutions to travelers as well as neighborhood individuals in fantastic Toronto location, which can boost the performance, minimize prices as well as boost the complete satisfaction of travelers.

Gatlinburg Trip Leasings is progressively understood as the finest trip location and also lodging. Since at Gatlinburg Getaway Leasings you can actually feel the relaxing as well as attractive environments and also offers with all the aspects of an ideal lodge like we typically make use of at house. Or can go straight to any kind of firm’s web site of Gatlinburg Holiday Leasings as well as analyze their solutions and also centers if they offer an outstanding top quality solution.

If you are preparing to have a holiday within a team after that chooses to obtain a Gatlinburg Getaway Services. All that is readily available at Gatlinburg Cabins, as well as they have all the centers like at your house. All you can really feel is the relaxing setting all over you go within the location of Gatlinburg Trip Services.

At the end of wedding, wedding celebration limo Toronto will certainly be embellished for you to take you the last location whether it is function of your wedding celebration, airport terminal or throughout the city. You trip will certainly be devoid of disruption in order to make your limousine triad totally secure.

In this energetic city, Why Picking Limousine Rentals Toronto Would Certainly Be a Fantastic Experience Articles it is fairly tough to check out various areas, particularly if you came her initial time. It is a really great concept if you do all preparation in development as well as call with the limousine services Toronto. You will certainly obtain address for all these concerns in Toronto limousine services.

At this factor of time many of the people right currently favor to select to have a trip that they can unwind as well as take pleasure in as well as worth useful tasks and also centers. For this, The Finest Option for Vacation Seasons Articles Gatlinburg Trip Leasings is recommendable location where you can establish your life from totally free anxiety as well as obtain the highest possible degree of kicking back sensation. Whole lots of individuals are currently obtaining interested to have a getaway at Gatlinburg Getaway Services for the relaxing and also fresh setting and also setting.

For some individuals, it is actually interesting concept to take a trip via buses and also limo bus Toronto can make them delighted by giving the attractive experience. Toronto is an energetic city that has plenty of appealing locations with gorgeous design.

If you are looking for services solutions in Toronto after that Limousine solution Toronto is a great remedy for you. It is qualified to totally please the bridegrooms and also bride-to-bes that desire to commemorate their wedding event at Toronto city, by providing the finest very first course Toronto limo solution with the affordable cost. You can choose Toronto limousine services concerning your marital relationship limo Toronto as well as if you go for scheduling early they will certainly obtain unique prices price cut on your marital relationship publication in Toronto city. Limousine rental Toronto provides the finest abilities and also solutions to travelers as well as neighborhood individuals in wonderful Toronto location, which can raise the performance, minimize prices as well as boost the complete satisfaction of travelers. The solutions of Toronto limousine leasings are really pricey you desire go for roadway transport.

You can pick Toronto limousine services concerning your marital relationship limo Toronto as well as if you opt for scheduling early they will certainly obtain unique rates price cut on your marital relationship publication in Toronto city. There are many ranges of wedding event limousines in this gorgeous city that you can choose. You might not quit on your own from appreciating the special design of your wedding event day when you have actually scheduled limousine leasings Toronto.

Pick limousine services Toronto to obtain wedding celebration limo Toronto:
If you are looking for leasings solutions in Toronto after that Limousine solution Toronto is a great service for you. It is qualified to totally please the bridegrooms and also new brides that desire to commemorate their wedding event at Toronto city, by using the ideal very first course Toronto limo solution with the sensible cost.

Inquiries to Pose to Prior to Employing Plumbing AdministrationsInquiries to Pose to Prior to Employing Plumbing Administrations

At the point when you’ve reduced your rundown, ask a few handymen who come to your home to evaluate the work and for them to pass a composed gauge that incorporates a rundown of materials. The agreement ought to explain the size of the task, things excluded and method of installment. To get a statement, an inquiry not neglect to do is the kind of materials to be utilized. Keep in mind, a blemished part can make harm your home or convert your cellar into a pool. Search:

* Quality Materials

Try not to allow the handyman to introduce Plumbing companies Toronto items produced using modest and mediocre quality. Have your handyman introduce quality materials, offering name brand producer’s guarantee to the buyer. You might have to pay more, however at that point you are guaranteed to have done assuming that there is an issue or on the other hand assuming any parts are supplanted.

* Dependability and demonstrated execution

Numerous mortgage holders looking for plumbing administrations of to supplant a copper pipe is spilling, realize that there are elective materials available. Why make the handyman make a maintenance with the very material that has previously fizzled? Inquire as to whether you are thinking about utilizing a portion of the options tried above copper lines and fittings Stream Gatekeeper Gold.

These lines and fittings of sturdy chlorinated polyvinyl chloride, offer a greater number of advantages than a copper pipe. First off, never erode, slash or scale development, which disposes of the gamble of future disappointments and expensive establishment of new lines. When contrasted with metallic frameworks, the Stream Gatekeeper Gold CPVC frameworks likewise practically take out buildup, which decreases the gamble of exorbitant harm to walls, designs and items. From the point of view of wellbeing, CPVC elective offers the additional advantage of keeping up with water quality, since no metal to drain into faucet water.

Other than actually looking at the nature of materials, may pose the accompanying inquiries to the handyman who thinks employ:

* Business experience/reference

Ask every how quite a while in the past the handyman is participated in the movement and in the event that they have not by and by suggested, request to name a few group who can verify the nature of their work and whether the work finished on time inside financial plan introduced.