Qdcitrus Business Hoe bijna alles te schilderen, van goedkoop tot chic!

Hoe bijna alles te schilderen, van goedkoop tot chic!

Met de huidige economie zijn de meeste mensen voorzichtig met hun uitgaven thuis. Dus wat moet je doen als je een beetje bang bent om geld uit te geven, maar thuis in decorvloer goedkoop laminaat comfort en stijl wilt wonen? Antwoord – denk creatief:

o Gebruik wat je in huis hebt op een “andere manier” (plaatsing nieuwe meubels)

o Filter je uitgaven (wil je echt? Liefde? Nodig? een item)

o Huur een binnenhuisarchitect in om u te helpen geld en tijd te besparen en fouten te voorkomen

o Denk goedkoop tot chic met VERF!

Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het nog een keer, “verf” is de meest economische manier om je huis anders te “voelen” en “er uit te zien”. De bovenstaande foto is van een van mijn ontwerpen. Mijn klant wilde dat haar kleine studio-appartement groot, luchtig en met een ontwerpstijl zou zijn die haar vertegenwoordigde – op een economische manier natuurlijk. Dus mijn geheime wapen voor de r-e-s-c-u-e: “verf”!

Dames – weet je nog hoe je je voelt als je make-up opdoet waardoor je er mooier uitziet dan je al bent? Zo voelt een nieuwe frisse verflaag aan (prachtig huis)!

Jongens – weet je nog hoe je je voelt als je favoriete team een ​​spel won, ook al ben je niet eens een speler in het spel? Zo voelt een nieuwe frisse verflaag aan (winnaar in huis)!

Wist je dat je bijna alles in je huis kunt schilderen? Ja alles! Hier is een lijst met verschillende dingen die je als gids kunt gebruiken om van goedkoop naar chic te gaan met de geheime toverstaf – verf:

VERF MUREN:

Duh! Oké, dat was een no-brainer! Wees echter creatief bij het schilderen van je muren – plak de muren af ​​met schilderstape om geometrische (chique!) ontwerpen te maken, of je kunt zelfs borden van verschillende groottes gebruiken om cirkels te schetsen met een potlood om op je muren te schilderen. Er zijn ook pittige muurverven die voor het onverwachte zorgen; zoals magneetverf, schoolbordverf, suède look, linnen stoflook.

Extra tip: als je schilderstape gebruikt, verzegel de tapelijnen met helder glazuur om een ​​extra bescherming te krijgen tegen gekartelde lijnen.

VERF STOFFEN:
Meestal doen we ons best om GEEN vlekken of verf op onze stoffen te krijgen, maar met een “goedkoop tot chic”-missie in gedachten, verandert u van saai in fantastisch door uw stoffen te verven.

Hoe: Verf kussens, douchegordijnen, raamgordijnen, kastrokken met textielverf (te vinden in de meeste handwerkwinkels). Zorg ervoor dat u de uithardingstijd volgt om de verf te laten drogen; en wala – je hebt je eigen, op maat gemaakte, chique ontwerp!

KERAMISCHE TEGELS SCHILDEREN:

Ja, u leest het goed – u kunt keramische tegels in uw badkamer schilderen. Dus als je momenteel eng uitziende tegels hebt die elke keer dat je ze ziet “kotskleur” schreeuwen, transformeer dan economisch je tegelkleur van blah naar wow!

Wat heb je nodig: schuurpapier korrel 150, penseel, trinatriumfosfaatreiniger, uitbenen/keramische primer en je favoriete kleur latexverf.

VERF GELAMINEERD MEUBILAIR:

Heeft u een gelamineerde boekenkast die ouder is dan boeken uit de jaren 60? Breng het daarna weer tot leven met verf.

Hoe: Schuur om de glans weg te schuren, gebruik een verfroller (gebruik een kwast om strepen achter te laten), primer, verf met uw fantastisch uitziende nieuwe verfkleur en verzegel de kleur met polyurethaan.

Dus, kijk eens goed naar je meubels, die zijn gelamineerd (ook wel: gemakkelijk overschilderbaar)? De meeste laden zijn meestal gelamineerd. Hmmm, misschien kun je elke lade een andere kleur geven die past bij het kleurenschema in je kamer. Gemakkelijk! Impactvol!

Designertip: gebruik in plaats van een doek om het stof na het schuren te verwijderen, een kleverige (kleverige) doek.

Related Post